onsdag 16 januari 2013

GUTEN TAG BERLIN


Så var vi äntligen i Berlin, att gå upp klockan 3:30 igår var verkligen tidigt, vi landade kvart i 8 i Berlin och åt frukost klockan 8:30. Bilden ovan är när vi anländer till den stora mässan (Bread & Butter) som ligger i den stängda flygplatsen i Berlin.


Här är gänget från kontoret - 5 glada flickor - förlåt, 4 glada flickor i mitt sällskap. Mässan är enorm och här har vi gått igenom kanske 30% av den.


Här är det INTE killen som är vårt mål för fotot, utan den enkla, men mycket fräscha uppbyggnaden av en monter, här föddes en idé om att bygga butik. 


När man kommer till B&B så får man rikligt med dokumentation, här är den heliga "Brand Bible" som man bara måste ha.


Här har vi de glada killarna från (Fredag Eventbyrå) och tjejerna på kontoret, glada över sin "mut-påse" som man fått..


Ett ordspråk som stod på mässan tog vi till oss, härmed så skall vi bara prova nya saker, nya ideér. Visst är det så!! Man skall våga prova nytt!! 


Karin och Lina (marknadsavdelningen) njuter av en god lunch. Här var vi hungriga som attan, köerna var långa och ÄNTLIGEN så fick vi maten. 


Killarna "CM" och Martin från Fredag och så jag - här är vi glada för har ätit lunch och fått oss ett glas rött..


Ekonomitjejerna, Sara och Helena, också lyckliga efter lite mat (och vin skall tilläggas).


Montern som vi imponerades av - så enkel gjord - men ack så snygg. Morgondangens butiksinredning kanske...


Denna unika lösning är också från mässan, man har byggt upp en hel monter med gamla containers. Så snyggt och så fräckt - detta vill också jag ha på Freeport. Tänk er en del av Freeport byggt på detta sättet.

Nu har vi gjort 2 dagar på mässan, imorse hann vi också med en Turistbuss-runda så att vi fick se stan, detta vara jättehäftigt.

Jag rekommenderar verkligen ALLA att åka till Berlin, en helt underbar stad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar