fredag 11 januari 2013

R.I.P BUCKY BOO


Igår drabbades vi av en tragedi, plötsligt så händer saker som man tagit för givit. Vouges Million Bucks, eller Bucky, eller Bucky-Boo som han hetat på mitt jobb blev påkörd igår och fick avlivas på grund av sina skador på djursjukhuset.

En stor tragedi för Johanna och Anton som haft delad vårdnad om honom, speciellt Johanna som fick uppleva själva olyckan och se Bucky's ha ont.

En stor tragedi för Peter och oss övriga familjen, det kändes som 2013 startat upp på ett dåligt sätt, detta var den 2-a hunden som dog från oss och det har bara gått 10 dagar.

Bucky var en arbetsplatshund också, han åkte med mig till jobbet och var här på dagarna. Sara och Helena som var hundrädda kom över detta tack vare Bucky och vi alla vande oss att ha honom runt omkring oss.

Vi kallade honom Bucky-Boo på jobbet, idag har vi haft ett stearinljus tänt för honom hela dagen och det tog säkert en timma innan vi började jobba, vi satt och pratade om Bucky och alla minnen runt omkring honom som hund.

Bucky-Boo var och är en mycket speciell hund, som faktiskt haft sina fans på många olika ställen. Han var Johannas och Antons käraste vän, han har en plats långt in i Peters hjärta och han betydde mycket för oss på jobbet.

R.I.P Bucky - vi saknar dig, men vet att du har det bra nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar