söndag 13 januari 2013

SKÖN HELG!


Idag är det Söndag och helgen är nästan över, har varit en jätteskön helg måste jag säga. Hade lite sovmorgon på lördagen, sedan åkte jag en tur till Freeport. Trots att det verkligen är en dålig månad - för det är januari och februari - så måste jag säga att det var många bilar på parkeringen. 

Reflekterade över att när jag var och handlade mat häromdagen så var det mest falukort och makaroner i kundernas vagnar, det märks att folk har överspenderat julen och i januari sitter man och vänder slantarna i väntan på lönen som kommer den 25 januari.

Januari är väl en månad som är tråkig generellt, man är trött på kylan, regnet och kanske snön som man har eller haft, man vill att solen, värmen och våren skall infinna sig.

Man har ätit alldeles för mycket under julen, både av fet mat och godis - börjar inse att Beach-13 snart knackar på dörren. I december var det mest reklam om att shoppa överallt - i januari så är Viktväktarna, bantningskurer och "pulver"mats reklam. 

Man glömmer lätt att vi faktiskt är halvtid i vintern, har vi riktig otur så försvinner den först i mars/april. Tänd lite ljus och mys, det är faktiskt riktigt bra att vi har denna period, för det blir legitimt att slappa med en bra film i soffan - man kan ju ända inte vara ute och röja i trädgården, måla huset eller nått annat som man ändå inte hade tänkt sig göra... smart va!! *ler*

Idag vaknade jag tidigt, har haft en mysstund med alla hundarna, blev lite kortare mysstund idag, då Peter överraskade med att komma upp riktigt tidigt. Har suttit med månadsresultatet för december på morgonen, nu är det snart klart och vi kan på jobbet luta oss tillbaka och njuta för en minut - för vi har en ökning på +22% i december och totalt under året en ökning på +11%.

Så för stunden är vi hjältar inom vår företagsgrupp, men imorgon knackar verkligheten på dörren och det är bara att jobba, jobba mera för att visa att vi kan. Möjligheterna ligger där och väntar på att vi skall ta dem.

Idag skall vi in till stan igen, det är dags för lite kärlek för en av våra hundar, en vacker "Donna" från Stockholm har checkat in på gamla "Sheraton".

Önskar alla en skön söndag - njut av en film, godis eller sov en stund - det är ju trots allt januari och då är det legitimt.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar