torsdag 24 januari 2013

SKVALLER-TANTER



Några dagar innan julafton så blev det megastopp i vårt avlopp för toaletterna, ett av badrummet blev översvämmat och lukten från avlopp steg i huset. Vi lyckades den kvällen att städa bort lukten och få fint, men toaletterna var fullständigt ur funktion. Några dagar efter så kom det en "slamgubbe" som försökte lösa problemet för oss.

Jul och Nyår gick och det blev nästan en vana att kissa ute i 20 minus och ha en spann med plastpåse på toaletten. Man anpassar sig helt enkelt!!

Idag så överraskade Peter mig enormt, han hade ringt runt och fått en ny "slamgubbe" att göra ett försök - och - idag funkar allt igen. Är faktiskt riktigt stolt över min lilla "slamgubbe" för han fick skura huset efter problemet var löst. Spannen är borta och nu bryr man sig faktiskt inte om några minusgrader... 

  

Ruth har ju praktiserat på jobbet nu - både onsdag och torsdag - man säger ju en gång ingen gång - två gånger en vana. Så nu har Ruth och personalen på kontoret vant sig vi den nya tillvaron.

Ruth verkar trivas enormt, hon har redan skvallrat för Jennifer om hur häftigt det är på kontoret, så imorgon skall Jennifer också med. Ruth har lovat mig att inte skvallra till flera - för vi kan ju inte ha hur många hundar som helst på jobbet - eller?

Hur som helst, Ruth och Jennifer fick lova att ta sig ett bad innan de åkte till jobbet imorgon, lite motvilligt hoppade de i badkaret och löddret steg.

Nu har de fönat sig och gjort sig fina - hoppas tjejerna på kontoret ser att de båda faktiskt har gjort sig fina för morgondagen. Vi har ju fredagar på kontoret där vi "klär-upp" oss lite. 

Kanske jag också skall ta en dusch!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar