fredag 11 januari 2013

OSCAR JACOBSON


På jobbet idag har vi haft besök från Oscar Jacobson's huvudkontor, ett bokat möte för att prata framtid och hur vi skulle utveckla butiken ännu mera. Oscar Jacobson har en stark och trogen kundgrupp, samt att man på de senaste åren lyckats attrahera den yngre målgruppen och fått en stor framgång och succé.

På Freeport har Oscar Jacobson funnit i snart 2 år, utvecklingen har varit fantastisk, men fortfarande så får butiken konsumenter som kommer in - jättelyckliga - för de har varit omedvetna om dess existens.


Oscar Jacobson har mycket snyggt i sin butik, här hittar du ALLTID allt i butiken till minst 50% rabatt, oftast så har de också ett större urval av provkollektioner som du hittar till ännu bättre priser - så man, kille, student - här hittar du de rätta plaggen när du vill se lite extra fin ut.

Mötet gick jättebra, vi fick en presentation om de stora satsningar som Oscar Jacobson kommer att göra i vår butik här på Freeport.


Annars så har det varit stor fokus på Accessoarkompaniet, vår nya butik som öppnade i oktober. Här hittar man allt inom accessoar - väskor, bälten, sol och läsglasögon, klockor, smycken, halsdukar, vantar, mössor, slipsar, flugor, halsdukar, scarfar, badkläder och mycket, mycket annat.

Passa på nu att göra ett besök för butiken är fylld av nyheter och dessutom varor som är ytterligare nedsatta. 

Nu har vi ätit lite gott, jag somnade visst på soffan när jag kom hem :) - hur kunde de gå till. Ikväll skall vi in till stan och möta upp några Stockholmvänner som kommer för att känna Göteborgs-pulsen.

Önskar alla en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar